CREWMAN / Omaha Tan

Tento nůž vyniká v omezených prostorech, kde by větší čepele mohly být nepraktické. Byl navržen s bezkonkurenční odolností a přesností, což mu umožňuje obstát v drsných podmínkách a náročném prostředí.

S délkou čepele 11,75 cm (4,625 palce) se Crewman pyšní naší inovativní technologií WarSaw™ na hřbetu čepele, která poskytuje vynikající všestrannost při řezání a pevný úchop pro jakýkoli úkol. Čepel je vyrobena z oceli CPM Cru-Wear s povrchovou úpravou černým oxidem, její tloušťka je 0,475 cm (0,1875 palce) a tvrdost dosahuje 60-62 Rockwell, což zajišťuje dlouhou životnost ostří i při nejnáročnějším používání.

Celková délka nože Crewman je 22,86 cm (9,0 palce), rukojeť má délku 11,11 cm (4,375 palce) a je vyrobena z G10 materiálu v barvách Bomber Black a Omaha Tan, což zajišťuje pevný a pohodlný úchop. Nůž váží pouhých 179 gramů (6,3 unce), což usnadňuje jeho použití v těsných prostorech bez kompromisů na pevnosti. Nůž je osazen zakázkovým hardwarem z nerezové oceli 303 a dodáván s pouzdrem FlexTech™ KYDEX®, které je kompatibilní se všemi držáky Toor Knives. Ať už jste v terénu nebo na misi, doplňte svou výbavu nožem Crewman a spolehněte se na jeho bezchybný výkon v těch nejdůležitějších momentech!

Každý nůž Crewman je kompletně vyroben zde v San Diegu, CA, naším talentovaným týmem.

Řada FRONTLINE
Barevné provedení Omaha Tan
Celková délka 22,8 cm
Délka rukojeti 11,1 cm
Délka čepele 11,75 cm
Objednací kód

 

FRONTLINE CREWMAN / Omaha Tan.
Představujeme Crewman, nejnovější přírůstek do naší Frontline Series, který poskytuje ještě větší odolnost a spolehlivost pro ty, kteří se ocitají na frontové linii! Crewman je kompaktní verzí našeho slavného bojového nože Valor.