M.U.F. DIVER / Spitfire Green

Představujeme nejnovější inovaci od Toor Knives – potápěčský nůž Maritime Utility Fighter, známý také jako M.U.F. Diver. Tento jedinečný nůž nastavuje nový standard pro všestrannost, odolnost a výkon v námořním prostředí.

M.U.F. Diver je navržen pro potápění i v těch nejnáročnějších podmínkách. Díky ultratenké a lehké konstrukci s tloušťkou pouhých 0,32 cm je tento nůž snadno ovladatelný a snižuje únavu při delším používání. Jeho štíhlá rukojeť zajišťuje pohodlný úchop a precizní kontrolu i v náročných podmínkách. Čepel je vyrobena z nerezové oceli CPM S35VN, která odolá i těm nejdrsnějším námořním vlivům. Černý oxidovaný povrch dodává noži elegantní a taktický vzhled, zatímco ochranná vrstva ClearKote zvyšuje jeho odolnost proti korozi, což je ideální kombinace pro zajištění dlouhé životnosti čepele i v slaném prostředí, kde je hrozba rzi stálá.

M.U.F. Diver se pyšní hrotem typu spearpoint, který je ideální pro propichování a přesné řezání. Navíc je čepel vybavena třemi zářezy podél své délky, které ji proměňují v plně funkční pilku pro všestrannější použití. Pro snadné připevnění k výstroji, opasku nebo popruhu je na hřbetu čepele umístěn integrovaný klip, což umožňuje rychlý přístup k noži, když je potřeba. Pro bezpečné uložení a snadnou dostupnost je M.U.F. Diver dodáván se symetrickým pouzdrem z materiálu KYDEX® vybaveným pružným zajištěním a táhlem, které umožňují rychlé vytažení, přičemž čepel zůstává bezpečně na svém místě. Pouzdro je také opatřeno nastavitelnými montážními otvory, které poskytují flexibilitu pro různé způsoby nošení.

S nožem M.U.F. Diver Toor Knives opět potvrzuje svůj závazek vyrábět vysoce kvalitní nože, které excelují v náročných prostředích. Ať už jste profesionální potápěč, outdoorový nadšenec nebo někdo, kdo potřebuje spolehlivý nástroj pro námořní dobrodružství, M.U.F. Diver je ideálním společníkem pro řešení jakéhokoli úkolu.

Každý M.U.F. Diver je vyrobený v San Diegu v Kalifornii naším týmem zkušených a talentovaných pracovníků.

Řada FRONTLINE
Barevné provedení SPITFIRE GREEN
Celková délka 20,3 cm
Délka rukojeti 10,1 cm
Délka čepele 10,1 cm
Objednací kód

 

FRONTLINE series / M.U.F. DIVER  / Spitfire Green.
Frontline řada je základní řadou značky TOOR KNIVES.
Představujeme nejnovější inovaci od Toor Knives – potápěčský nůž Maritime Utility Fighter, známý také jako M.U.F. Diver.
Tento jedinečný nůž nastavuje nový standard pro všestrannost, odolnost a výkon v námořním prostředí.