KARSUMBA R / TROPIC THUNDER

Představujeme limitovanou edici Karsumba R, naši verzi tradičního karambit nože s zakřivenou čepelí a standardním kroužkem pro snadné tasení a všestranné použití.

Karsumba R je tradiční pojetí bojového nože. Přidání rukojeťového kroužku zvyšuje jistotu uchopení v bojových situacích. I když původní karambity byly mnohem delší a původně určeny pro zemědělské účely, zkrácená bojová verze se ukázala jako výhodná díky lepší biomechanice čepele, což umožňuje silnější a smrtelnější řezné údery. Karambit je ideální čepel pro sebeobranu a taktické aplikace.

Tento nůž je precizně vyroben z oceli CPM 154, což mu dodává požadovanou houževnatost a schopnost udržet ostrost, pro kterou jsou nože Toor Knives známé, a je překvapivě smrtící. Ocel CPM 154 je známá svou odolností proti korozi a udržením ostří, což je podpořeno procesem tepelného zpracování Toor Knives, čímž je tento nůž tvrdý přibližně na 60 Rockwellů. S celkovou délkou něco málo přes 6,5 palce (16,83 cm) je tento nůž ideální pro skrytou sebeobranu.

Každý z nich je vyroben zde v San Diegu v Kalifornii naším zkušeným výrobním týmem a dodáván s pouzdrem KYDEX®.

Řada SOF
Barevné provedení THROPIC THUNDER
Celková délka 16,8 cm
Délka rukojeti 6,35 cm
Délka čepele 10,4 cm
Objednací kód

 

SOF series / Karsumba R TROPIC THUNDER.
SOF řada je základní řadou značky TOOR KNIVES.
Nože z této řady byly navrženy pro speciální operační síly.